Tendinta generala a tuturor intreprinzatorilor este de a externaliza serviciile de contabilitate si salarizare. Acest lucru este valabil si pentru micii dar si pentru marii intreprinzatori.

Din respect pentru toti oamenii de afaceri echipa noastra de profesionisti vine in intampinarea lor ca o alternativa la oferta firmelor de contabilitate si a contabililor amatori.

Avand in spate experienta catorva ani de prestare servicii de contabilitate si salarizare Buzau, Prahova si Dambovita, suntem datori sa va inaintam intentia de a fundamenta un parteneriat de termen lung bazat pe profesionalism, seriozitate si incredere.

Astfel, echipa noastra de experti contabili profesionisti, membri C.E.C.C.A.R. cu experienta in contabilitate, salarizare Buzau, Prahova, Dambovita si in consultanta financiar-fiscala, va ofera solutiile cele mai potrivite pentru activitatea dumneavoastra, la cel mai bun raport calitate-pret.

Printre serviciile pe care le oferim in domeniul salarizarii Buzau, Dambovita, Prahova putem enumera: intocmirea si inregistrarea contractelor de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca; stabilirea obligatiilor aferente salariatilor si intocmirea ordinelor de plata pentru varsarea impozitelor catre stat; intocmirea si inregistrarea statelor de plata la Inspectoratul Teritorial de Munca; intocmirea si depunerea declaratiilor lunare la Administratia Financiara, Casa de Asigurari Sociale de Sanatate, Casa de Pensii, Somaj, Inspectoratul Teritorial de Munca etc.; inregistrarea tuturor operatiunilor privind modificarile de personal la Inspectoratul Teritorial de Munca; intocmirea si depunerea fiselor fiscale si a declaratiilor privind taxele si impozitele lunare, trimestriale sau semestriale.

Pentru realizarea tuturor lucrarilor de salarizare folosim un program licentiat, autorizat. Aceasta este solutia ideala pentru automatizarea calculului salarial, pentru managementul resurselor umane si obtinerea raportarilor necesare din cadrul societatii. Aceasta este o solutie moderna, extrem de flexibila, fiind destinata atat societatilor comerciale mici, c�t si celor mijlocii si mari.

Colaborarea cu noi va ajuta sa obtineti economii de costuri considerabile, iar raspunderea pentru calitatea inregistrarilor contabile este transferata asupra firmei noastre de contabilitate si salarizare Buzau, Prahova, Dambovita.

Indiferent de natura activitatii desfasurate (constructii; comert; productie; prestari servicii; transport etc.) va lansam cel mai avantajos pachet de oferte de servicii personalizat in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra cu garantia ca este cel mai bun raport calitate-pret.


Repere in site

Contact

Adresa : Str. Soseaua de Centura, nr. 18, Tunari, Ilfov

office@salarizare-ploiesti.ro

Tel.: 0720-47-00-06

Programul de lucru este de luni pana vineri intre 8.00-16.00